Menu

fejléc2

Jogok helyett kötelezettségeket adtunk a migránsoknak Kiemelt

juni20 1

Először Balassagyarmaton hajtottak be egy keveset a migránsokra költött több száz millió vagy milliárd forintból.

A márciusban meghirdetett kezdeményezést júniusban követték valós lépések. A napjainkban tapasztalható milliárdokat elpazarló plakátkampánynak adott hathatós pofont a balassagyarmati kezdeményezésünk. A magyar kormány úgy akarta eljuttatni üzenetét a célközönséghez, hogy még a migránsok nyelvére sem fordította le őket. Ennyi pénz elherdálásáért egy szebb és jobb világban felelősök kerülnének a törvényszék elé. Mi három nyelven célzottan juttattuk el üzenetünket az illegális migránsokhoz, pár száz forint befektetésével.

juni20 4

 

 

Fő üzenetünk az az akciónkkal, hogy a liberális jogvédő(jogvétő) szervezetekkel ellentétben mi a kötelezettségek hangsúlyozását tartjuk elsőrendűnek. Amikor valaki a kötelezettségeit letudta, akkor éljen csak a jogaival. Valamint tarthatatlannak tartjuk azt a tendenciát, hogy a tisztességes magyar emberek adóforintjaiból tartsuk el az illegális migránsokat. Hiszen a média ferdítéseivel ellentétben nem a nagy és szent Európai Unió vállalja magára ezeket a költségeket, hanem a magyar állam.

juni20 3

Ennek érdekében önkéntes munka keretében vontuk be a Balassagyarmaton tartózkodó migránsokat a város illegális szeméttelepeinek felszámolásába. A törvényi keretek nem teszik lehetővé(még), hogy esetlegesen kötelező közmunka keretében dolgozzák le az eltartásuk költségeit. Ahogyan minden kérdésben csak a radikális lépések után mozdult meg a lassú és tohonya állami gépezet, így ebben a témakörben is hosszú és fáradtságos küzdelmekre kell még számítani.

hírtv2

Dobrocsi Lénárd

Önkormányzati képviselő

Balassagyarmat

 

1 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Vissza a tetejére