Menu

fejléc2

Elhallgatott titkok, 28 hónap titkolózás Kiemelt

Miért hallgatott a városvezetés a gyarmati idegenszálló városunkba helyezésének döntéséről és a megnyitásról? Nézzük meg mikor kerültek először hírek a gyarmatiak elé.

2010 januárjában döntöttek Bajnaiék a szálló városunkba helyezéséről.

2010 április országgyűlési választások, 2010 ősz önkormányzati választások. Nem meglepő, hogy nem erőltették a szállóval kapcsolatos hírek közkincsé tételét, hiszen az önkormányzati választások idején már 2/3-os kormánytöbség volt. Mégis "fideszes város" nyakára rakták a határsértőket.

Az idegenszállót pedig 2011 Június 27-én nyitották meg. Magyarul a nyitásig 14 hónap telt el! Erőt felmutató ellenlépéseknek nyomát sem találjuk.

2012 szeptemberében jön le az első cikk a Gyarmati hírekben ami a szállóval kapcsolatos. A jó ízlésű polgárok fintoroghatnak ezen, hogy miért nem írtak erről előbb. Ez a beszámoló is csak a problémával foglalkozó csoportok demonstrációját követően született meg.

A Gyarmati Tv-be is csak a demonstráció miatt került be a szálló ügye. Egy jó ízlésű polgár megkérdezi ilyenkor, hogy a város anyagi támogatását élvező szerv miért nem foglalkozott a városunkba helyezett rizikófaktornak tekinthető intézménnyel a korábbiakban.

Az első döntés/lépés óta 28 hónap telt el. Ön szerint ez közérdekű hírszolgáltatás?

Valakinek érdeke lehetett ez a nagy titkolózás?

 

3 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Vissza a tetejére